Wij helpen u graag


Lichtadvies online is de e-afdeling van een groep adviserende lichtgroothandels die allen maar één doel voor ogen hebben.

Lichtadvies online kan putten uit meer dan 400 collecties van strak landelijk over streng modern tot speelse en vrolijke design verlichting.

Onze gespecialiseerde lichtadviseurs beheersen het volledige aanbod van lichtarmaturen na jaren van studie en intens beursbezoek all-over-the world!

Zij zijn de juiste en noodzakelijke tussenstap alvorens u impulsief licht aankoopt.

U kan hen nu online consulteren!

 

Online lichtadvies


Met passende verlichting komt uw interieur tot zijn recht en wordt een goede sfeer in de ruimte gecreëerd. Om de juiste verlichting te kiezen voor een ruimte kan een online lichtplan gemaakt worden. Hiervoor kan u beroep doen op de lichtadviseurs van Lichtadvies online die ook een vakkundige lichtstudie voor u kunnen maken.

Bij het bepalen van de verlichting in een ruimte zijn er verschillende soorten verlichting mogelijk. Het aanbod aan verlichting online is immens. Steek daarom voorafgaand uw licht op bij de professionele lichtadviseurs van Lichtadvies online. Zij zijn op de hoogte van innovatieve informatie vanop de laatste internationale beurzen. Zij laten u steeds verlichtingstrends en de nieuwste design verlichting zien.

Met de nodige aandacht voor sfeerverlichting en de juiste algemene verlichting, kan een ruimte een totaal andere uitstraling en betekenis krijgen. Lichtadvies online is de ideale weg voor snel en juist lichtadvies rekening houdende met de nieuwste trends in design verlichting